Поли

Поли

Здравейте, казвам се Полина. Аз съм една от онези хора, които случайно попаднаха в Ранчото «Синя Планина» един ден и никога не исках да го напусна. Тук, сред мили, открити хора, уникално красива природа и прекрасни животни чувствам се спокойна и мирна. След трудния период в живота ми това място ми помогна да намеря хармония. "Синя планина" е различно от другите места, има всичко, което липсва на градския човек - спокойствие и единение с природата. Страхотно място за хора, които обичат животните и които са готови да открият нещо ново в себе си и да дарят любов!

Мира

Мира

Бях чувала от приятели за Синята планина, но очакванията ми бяха надхвърлени, когато ги посетих по повод интересно събитие, организирано там. Продължавам да се връщам за още незабравими моменти сред прекрасни коне и природа, а Кати и момичетата са чудесни домакини, които усещам като приятели. Оценявам високо достойното отношение и грижа към конете, за мен е важно ездата и дейностите с конете да не са за тяхна сметка и тук няма как да не се забележи загрижеността и към тяхното добро усещане. Дъщеря ми също очаква посещенията и контакта с кончетата с нетърпение. Страхотно красива местност, зеленина, гледки и коне, заобиколени от простор.

Валя

Валя

Сърдечност, гостоприемство, приемане и вдъхновение! Свободно пространство, в което учиш и изживяваш наученото. Осъзнаваш, че единственото важно нещо за душата ти е да си и верен, да си честен пред себе си и пред другите, верен на това което се вижда само със сърцето. Изживяваш времето, освободен от желанието да контролираш всичко. Учиш и изживяваш наученото-всички дни събрани в едно пространство! И си благодарен на себе си, на учителите си, на живота си! Струва си всеки миг!!! Кати и Милен, БЛАГОДАРЯ!

Диди

Диди

Да бъда сред Природата и да общувам с нея винаги ме е привличало! Постигнах това великолепие, когато започнах уроците по конна езда под вещото ръководство на Кати! Така открих неподозирани умения, усещания и познанства, които ме одухотворяват, и учат на живот различен от натовареното професионално ежедневие и препускане по задачите на битието! Кати и Джулая (кончето с което яздим) успяха за кратко да ми се доверят и покажат „ формулите „ за управление, тръс и забележете галоп! Едва сега разбрах какво е общуване с коня и какво ти носи. Грижа и уважение, като партньори които споделят заедност! И всичко това се случва в прекрасната истинска „Синя Планина“ , навред шир докъдето стига погледа. Покрай умението да държиш юздите успявам да си открадна и рецепта за страхотна рибена супа, да се потопя в познанията на Кати за подправките и забележете здравословно хранене! Убеждавам я, да започне споделяне. Тя просто е корифей! Не на последно място е и екипа на Кати: млади дами с изключителни вече познания и отношение към нас! Емма, Кати (младши), Зари! Таланти, с които общуването те обогатява! Чувствам се част от Ранчото и с нетърпение очаквам следващия галоп!

Петя

Петя

Едно вълшебно място, където между четири планини са се събрали уникална красота, прекрасни животни и невероятни хора, изпълнени с любов към всичко и всички! Ездата сред великолепната природа не може да се сравни с нищо! Благодаря на РАНЧОТО, че връщаше живота в мен през всички години от създаването си. Мога с гордост да кажа, че съм една от първите почитатели на това великолепно, приказно място!

Мари

Мари

Ранчото ме грабна още първия път, когато го намерихме със семейството ми. Тази дивна природна красота, необятната шир, оградена с красивата планина и десетките свободно пасящи коне... останахме запленени. Природата е първото, което видиш и те грабва веднага, но когато започнахме да общуваме с Кати и Милен... когато ни изведоха на езда, осзъзнахме още по-ясно къде сме попаднали, сякаш това беше раят! Планина, поляна, гора, река, прекрасни хора, коне, кучета и красиви момичета, които се грижат за конете... пълна идилия! Невероятни аксесоари - седла, поводи, каубойски шапки ... сякаш попаднахме в друг свят! Всичко, направено с толкова любов и внимание към детайла! Изпитахме огромна наслада... и това породи дълбока връзка между нас и доверие. Започнахме да правим творческите ритрийти на нашето студио БАГРА АРТ РЕЛАКС в ранчото за един ден и да споделяме мястото с хората, които обичат изкуството сред природата! Изпитваме всеки път огромна наслада и благодат да сме заедно точно там! Направихме десетки събития с езда и рисуване на картини и стъклопис, индиански ритрийт с йога и изработка на мандали, и всеки път е от хубаво по-хубаво! Рисуваме и яздим, и с малки, и с големи. Всяко идване при Кати за нас е празник! Препорчваме горещо това място! С толкова сърдечно отношение и внимание и към посетителите, и към конете, и към ездата като процес. Така, че да почувстваш с душата си връзката с природата. И да не може да си тръгнеш...

Ванеса

Ванеса

Тук е мястото, където отново намерих себе си. Идвайки в ранчото се оттърсваш от всичко ненужно и се зареждаш с нови сили и любов. Всеки ден е пълен с нови уроци и предизвикателства, които осмислят всичко за мен.

Цвети

Цвети

Малко са местата, където отглеждат конете пасищно и можете да ги видите как препускат волно като мустанги - каквито са си. Малко са местата, където да ви посрещат като приятел и да не се задоволяват с посредственото - като ви хване Кати, ще ви направи каубойки като от уестърните и ще ви научи на всяка тънкост от характерите им. Малко са местата с такава зашеметяваща природа. Любуваме се на Рила в далечината, докато яздим през полета, гори, прекосяваме рекички, правим целодневни преходи, а има и възможност да си отпразнувате РД-то в конска компания. Малко са местата, където се връщам отново и отново с все по-голямо желание. Записах се преди по-малко от година, а знам, че ще е за цял живот. Чиста доза щастие!

Рали

Рали

Ако не се беше случило с мен, щях да кажа, че някой ми разказва романтичен филм. Но е истина. Няколко месеца преди да стана на 60 се влюбих в Лео... и сбъднах детската си мечта да общувам с конете, които харесвам. Не случайно попаднах в ранчото на Кати и оттогава всяко отиване при нея ми е като красив подарък. Следващата ми мечта е да си имам кон. И нея ще сбъдна. Не отлагайте да бъдете себе си.

Още отзиви от наши клиенти можете да прочетете на страницата ни в Google.