our ranch

Имате ли нужда да се откъснете от градския живот и преборите стреса, като се отдадете на приключения сред природата, общуване с конете и езда?

Ранчото събира хората, които обичат свободата, животните и неподправения живот сред природата. Тези, които не просто искат да се разхоят на кон, а за които общуването с тези благородни животни и създаването на взаимно партньорство от земята и при ездата е от съществено значение. То е любимо място и за децата, които с радост идват многократно за да са билзо до конете и изживеят своите незабравими мигове с тях. Тук те създавт спомени и приятелства за цял живот.

Посещавайки ранчото вие ще се откъснете от напрегнатото си ежедневие и ще усетите онова чувство за свобода, което изпълва всяка една клетка от тялото. Ще усетите прилива на енергия с която ви зареждат природата, общуването с конете и ездата. Ще се насладите на невероятната гледка към Рила планина и Витоша.

При нас не просто ще се качите на кон за разходка, а ще научите повече за психологията на конете, като ви дадем възможност да общувате с тях и наблюдавате тяхното поведение и взаимоотношенията помежду им в естествената им среда.

Ако ви заплени ранчото, конете, ездта и не ви се иска да си тръгнете, значи сте от нашата порода. Тогава с радост ще ви приветстваме, като членове на нашия клуб „Ездачите от Синята планина“. Така ще споделяме задено миговете от прекрасните гледки, залези и ще трупаме заедно спомени от обуването с конте и от преживяванията от седлото.

Банковата сметка на ранчото

Ранчо Синята Планина ЕООД

BG88FINV91501017161106