Милен (Основател)

Милен (Основател)

Милен, ти си винаги с нас тук в ранчото, нашето вдъхновение, учител и пример завинаги!

"Не си спомням кога за пръв път се качих на кон. Трябва да съм бил на около 5, но от този момент конете станаха моята любов за цял живот. Последваха книгите за каубои и индианци и моите превъплъщения и игри в Дивия Запад. Ранчото е осъществената ми детска мечта."

Кати

Кати

Конете се появиха в живота ми в най-точния момент и го промениха изцяло. Те ме върнаха към простичкия и смислен живот сред природата, който ме прави истински щастлива и за който съм мечтала от дете. Тези величествени и благородни животни ме карат да се усмихвам, те са наши партньори в работата ни в ранчото и част от нашето голямо семейство.

Катрин Еме

Катрин Еме

Обичам конете, ездата, природата и ранчото. Преди няколко години случайно разбрах за Ранчо Синята Планина и от тогава се влюбих в това място. Мечтаех да се науча да яздя и да общувам с конете. Благодаря на Кати и Милен за шанса, който ми дадоха да се обучавам и помагам в ранчото. За мен това е една истинска сбъдната мечта!

 Криси (Малкото шерифче)

Криси (Малкото шерифче)

Криси е една от причините да заживеем сред природата и да създадем Ранчо синята планина. Той още е малък, но обичтта към животните му е вродена и живота в ранчото ще го подготви да е достоен наследник на баща си. От четири месечна възраст е на кон и определено му харсва.

Кара-Карисима

Кара-Карисима

Кара-Карисима е основен аниматор в ранчото и е любимка на децата. Тя обожава малчуганите и освен, че винаги участва с тях в игрите, ги придружава и по време на ездата.

Джаки

Джаки

Тя е нежна и игрива и към всички обичлива.