При нас можете да се научите да яздите ако сте начинаещ ездач или да направите конен преход до далечни или близки дестинации, ако сте напреднал.

Маршрутите за езда са многобройни и предлагат незабравими изживявания. За нас ездата не е просто спорт или разходка на кон. Ние създаваме силна връзка с нашите коне и се учим да чувстваме техните емоции и предусещаме техните действия. Ние вярваме, че познаването на природата на коня и неговите природни инстинкти е от съществена важност за общуването с тези благородни животни и е предпоставка за по-голяма сигурност при ездата.  На това искаме да научим и вас, нашите приятели и клиенти.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

Имайте предвид, че е възможно графика ни да е натоварен и е необходимо предварително да се свържете с нас за да планирате вашата езда. Отмяна на записан час следва да бъде направена поне 1 час преди това, а посетителя е желателно да дойде в ранчото до 10-15 мин. по-рано с цел подготовка, поставяне на необходимата екипировка и спазване на графика. Отново с цел спазване на графика имайте предвид, че ако закъснеете е възможно да няма възможност да яздите в пълното часово време предвидено за езда, но следва да заплатите пълната стойност на урока или разходката. Длъжни сме също така да ви информираме, че към момента в ранчото не разполагаме с коне, които да можем да предложим на ездачи над 90 кг. Всички желаещи да яздят в ранчото следва да попълнят Декларация за освобождаване от отговорност при услугата конна езда.

Декларацията може да изтеглите <<тук>>