Децата са най-любимите ни клиенти! Винаги заредени с много енергия и любов към животните те са сред най-големите фенове на ездата сред природата.

За най-малките, лятото в ранчо „Синята планина” се организират детски скаутски лагери, рождени дни и тържества сред природата.

• Детски приключенски седмици
Детските летни лагери в Ранчо „Синята планина” започват в началото на месец юни и продължават до средата на септември. Те са пет дневни, а престоят в ранчото включва преспиване в напълно оборудвани за комфорта на децата каравани, пълен пансион с домашно приготвена здравословна храна, обучение по езда, тренинги и уъркшопи свързани с живота в ранчото. Децата са на възраст между 7-14 г. Ежедневните им занимания включват грижа, общуване с конете и обучение по езда, стрелба с лък и хвърляне на ласо. В лагера сме включили и множество творчески занимания включващи изработка на плетена кошничка от сухи царевични листа, изработка на индиански амулет Dreamcatcher, оригами, изработка на хербарии и много други.
Излетите сред в гората на заклинанията, разходката до изворчето за здрави очи  и похапването на пресен медец на Чичо Митковия пчелин са срез любимите занимания на децата.
За безопасността на децата по време на уроците по конна езда е подсигурена и екипировка включваща защитна каска и протектор за гръб. Като допълнение сме се погрижили да е налична и застраховка за всяко дете, както и лекарска помощ при необходимост.

Лято 2021: Програма за Детски приключенски седмици в Ранчо „Синята планина”

Линк към декларацията, която подписват родителите

• Детски рожден ден
Изненадайте детето си с парти сред природата и любимите животни. Ние ви предоставяме терена и възможността децата да пояздят и общуват с конете, да потичат на воля и се забавляват до насита.  Партито може да съобразим с вашите желания. Обадете ни се за да уточним подробностите.

Изтегли тук нашето предложение за детски рожден ден в Ранчо „Синята планина”