Милен

Милен

Не си спомням кога за пръв път се качих на кон. Трябва да съм бил на около 5, но от този момент конете станаха моята любов за цял живот. Последваха книгите за каубои и индианци и моите превъплъщения и игри в Дивия Запад. Ранчото е осъществената ми детска мечта.

Кати

Кати

Конете се появиха в живота ми в най-точния момент и го промениха изцяло. Те ме върнаха към простичкия и смислен живот сред природата, който ме прави истински щастлива и за който съм мечтала от дете. Тези величествени и благородни животни ме карат да се усмихвам, те са наши партньори в работата ни в ранчото и част от нашето голямо семейство.

Ники

Ники

Обичам Ранчо „Синята планина” и всички, които са част от него. Тук се чувствам свободна, изпълнена с енергия и щастлива. Обичам да яздя, да общувам с конете и играя с кучетата. Кати и Милен забелязаха страстта ми към конете и ездата. Благодаря им, че ми се довериха и ми дадоха възможност да съм част от голямото семейство на ранчото, да помагам в работата с конете и да уча занаят.

Кара-Карисима

Кара-Карисима

Кара-Карисима е основен аниматор в ранчото и е любимка на децата. Тя обожава малчуганите и освен, че винаги участва с тях в игрите, ги придружава и по време на ездата.