Милен (Основател)

Милен (Основател)

Милен, ти си винаги с нас тук в ранчото, нашето вдъхновение, учител и пример завинаги!

"Не си спомням кога за пръв път се качих на кон. Трябва да съм бил на около 5, но от този момент конете станаха моята любов за цял живот. Последваха книгите за каубои и индианци и моите превъплъщения и игри в Дивия Запад. Ранчото е осъществената ми детска мечта."

Кати

Кати

Конете се появиха в живота ми в най-точния момент и го промениха изцяло. Те ме върнаха към простичкия и смислен живот сред природата, който ме прави истински щастлива и за който съм мечтала от дете. Тези величествени и благородни животни ме карат да се усмихвам, те са наши партньори в работата ни в ранчото и част от нашето голямо семейство.

Емма - Джуниър

Емма - Джуниър

Работата с хората и конете в ранчото е нещо уникално. Затова прекарвам всяка свободна минута именно тук, където намирам свободата, за която всеки мечтае. Нашите коне са невероятни животни, за които се грижа с удоволствие и обичам като най-добри приятели.

Катрин Еме

Катрин Еме

Обичам конете, ездата, природата и ранчото. Преди няколко години случайно разбрах за Ранчо Синята Планина и от тогава се влюбих в това място. Мечтаех да се науча да яздя и да общувам с конете. Благодаря на Кати и Милен за шанса, който ми дадоха да се обучавам и помагам в ранчото. За мен това е една истинска сбъдната мечта!

Василена

Василена

Познавам Кати и Милен от дете. Любовта към конете ни срещна отново. С конете намирам онази свобода и радост, за които всички копнеем в ежедневието си. Именно тази свобода ме отведе и в ранчото. В Синята планина радостта е напълно задължителна благодарение на хората там - чисти и неподправени, заредени с положителни емоции, с прекрасно отношение към животните и винаги готови за нещо ново и по-добро. Как да не станеш част от нещо толкова хубаво?

Ванеса

Ванеса

Тук е мястото, където отново намерих себе си. Идвайки в ранчото се оттърсваш от всичко ненужно и се зареждаш с нови сили и любов. Всеки ден е пълен с нови уроци и предизвикателства, които осмислят всичко за мен.

Кара-Карисима

Кара-Карисима

Кара-Карисима е основен аниматор в ранчото и е любимка на децата. Тя обожава малчуганите и освен, че винаги участва с тях в игрите, ги придружава и по време на ездата.

Джо-Джо

Джо-Джо

Шефът на всички в ранчото - тя е малка и игрива, вредна, пакостлива.